Thea Bakker
Thea Bakker studeerde aan het conservatorium in Utrecht (HKU) koordirectie, zang en de bijvakken piano en orgel.
Daarnaast volgde zij diverse masterclasses, cursussen, lessen en workshops in binnen- en buitenland op het gebied van kinderkoorzang,  solo zang, koordirectie en koorregie. De laatste jaren heeft zij zich in de Lichtenberger methode verdiept.
Naast de zangschool waar zangles en koorscholing gegeven wordt aan volwassenen en kinderen dirigeert zij diverse koren, coacht kleinere ensembles en zingt in het kamerkoor Basilius.
Mattanja Lennings
De solfègelessen worden verzorgd door Mattanja Lennings
Mattanja Lennings studeerde in 2018 af van het Fontys Conservatorium Muziektheater klassiek, waar ze zowel haar Bachelor als haar Master voltooide. Ze werd daar gecoacht door o.a. Harry Ruijl, Peter Nilsson en Maartje Rammeloo en volgde masterclasses bij Ed Spanjaard, Lotte de Beer en Miranda van Kralingen. Momenteel wordt zij gecoacht bij de Maestro Carmelo Corrado Caruso op Sicilië en bij Professor Brigitte Lindner in Keulen.
Voor meer info: http://mattanjalennings.com